top of page

Informatie

Aankomst en vertrek
Op de dag van aankomst kunt u tussen 15:00 en 19:00 inchecken. Bagage kunt u eventueel al vanaf 10:00 veilig bij ons achterlaten.
Op de dag van vertrek  staat de kamer tot 11:00 tot uw beschikking.

Ontbijt
Het ontbijt (€12,50 p.p.) wordt geserveerd in de gelagkamer. Op weekdagen vanaf 07:30 tot 09:30 en op zaterdag en zondag vanaf 08:30 tot 10:30.

Trap
Hotel Ex Libris is gevestigd in twee rijksmonumentale panden uit de 16e eeuw en heeft derhalve geen lift. De hotelkamers liggen op de 1e, 2e en 3e verdieping en zijn uitsluitend met de trap te bereiken.
 
Extra bedden
Hotel Ex Libris kan aan maximaal twee gasten per kamer onderdak verschaffen.  Wij kunnen daarom  niet de mogelijkheid bieden om een extra (kinder)bed op de kamers te plaatsen. Kinderen vanaf twaalf jaar zijn van harte welkom.

Annuleringsbeleid
Standaard rate: U kunt tot 2 dagen voor aankomst gratis annuleren, daarna worden de volledige kosten van de reservering in rekening gebracht. Er is geen vooruit betaling vereist.

Non-refundable rate:  De volledige kosten van de reservering worden altijd in rekening gebracht. 

Locatie

Parkeren

U kunt parkeren aan het Rapenburg (dagkaart € 28,00), of bij het stadsparkeerplan aan de Haagweg  (uitrijkaart van hotel €15 per dag). U parkeert de auto en wordt gratis gebracht en gehaald naar elke locatie - inclusief Hotel Ex Libris - naar wens in de binnenstad van Leiden. U belt 071 51 20 071 en er staat binnen enkele minuten een busje klaar om u weer gratis terug te brengen naar uw auto. 

 

Lopen vanaf NS-station Leiden Centraal

Hotel Ex Libris ligt in het historische centrum van Leiden, op tien minuten loopafstand van NS-station Leiden Centraal.

Met de bus vanaf NS-station Leiden Centraal

De dichtsbijzijnde bushalte bij boutique hotel Ex Libris is halte Breestraat. Vanaf NS-station Leiden Centraal gaan diverse buslijnen (2, 4, 5, 45, 169, 187, 400) naar het stadscentrum en langs deze halte. De busreis is kort en duurt ca. vier minuten.

Contact Ex Libris

Hartelijk dank voor uw bericht! We zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

bottom of page